lördag 23 mars 2013

Sunny saturday

Dagen bjöd på riktigt vackert väder, sol från klarblå himmel, lätt bris men fortfarande jäkligt kallt.... Men i vilket fall så tog vi oss ut, jag, Putte och Emma. Ronja var och dansade i vanlig ordning på lördagarna. Emma ville jag skulle följa med så hon kanske kunde ta lite kort, sen är hon väldigt dålig på att komma utomhus under helgerna, hon pluggar och ser på TV... Det är intagningsprov i veckan här också, så lite foton till det kan ju vara bra att få till!




Mina bilder är tagna med mobilen, men dom blir riktigt bra ändå! Det var riktigt skönt i solen idag, man känner att den värmer, även fast det fortfarande är kallt i luften. Nu ska bara den här iskylan försvinna så blir det nog vår strax!! :)

Var upp till Ösmo och hämtade Ronja, kollade igenom danserna och vilka kläder som ska plockas fram till  Majföreställningen. Vilken förresten kommer vara den 25 maj på Vågen!! Kom ihåg det! ;) 

När vi åt middag ringde telefonen och vi fick ett tråkigt besked. Puttes farmor har lämnat denna värld, 92 år gammal. Alltid jobbigt när någon försvinner, men om personen varit dålig under en längre tid kan det ändå på något vis kännas som en lättnad när de äntligen får frid. Jag kände henne inte särskilt väl, vi har inte träffats på länge nu, för hon har inte riktigt orkat, sen har väl inte Putte heller haft någon jättetät kontakt med henne heller. Jobbiga besked är det i vilket fall. Sov gott, lilla "farmor".  ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar