onsdag 6 mars 2013

Säg tuppenja!!

Idag skiner solen! Jippie!
Äntligen känner jag verkligen att vi går mot ljusare tider, häromdagen ställde jag om tajmern till lamporna i fönstret, de behöver inte längre tändas kl 14.30... ;) Wunderbar!

I morse följde jag med en mycket nervös Emma till gymnasiet, skulle ju ändå ut med Dallas så då kunde jag lika gärna passa på att ta en längre promenad med henne. Hon skulle dit för intagningsprov... Hon var så nervös att hon inte visste vilket ben hon skulle stå på, stackarn! Messade henne lite senare på fm för att se att allt var okej, och då var allt lugnt... Det är nog mest det där att göra som är jobbigt. Hon och 5 andra hade sökt detta nya program på Nynäs gymnasium, estet med foto/media inriktning. Dom skulle ta med sig ett usb med 6-8 bilder att visa upp och prata om. När hon kom hem efter lunch så var hon jättenöjd och hade fått bra feedback av läraren! Härligt! Hoppas nu nervositeten är mindre när hon ska på nästa intagningsprov nästa vecka... ;)

Igår var jag så himla sugen på glass, så jag och Ronja gick in på ICA efter medlemsmötet på dansskolan. Hittade för mej en ny glass i frysdisken, Chili lakrits-glass, jag som älskar saltlakrits och lite starkare smaker måste ju bara prova... Gissa vad?!? Den var sååååå god!! Nästan så jag var tvungen att slicka ur skålen när jag ätit upp glassen bara för att få behålla smaken i gommen lite till... Haha! Denna glass rekommenderas varmt!!



Har inte sytt så himla mycket på sista tiden, har inte riktigt haft tid och senast när jag satte mig i "systugan" höll jag på med en klänning... Så neccessärerna har legat nere en stund, men några har jag klara! Det är några som har beställt sminkväskor och andra ville hellre ha neccessärer - till er säger jag: Håll ut, dom kommer! ;) 
Kanske någon av dessa kan vara något så länge?



2 kommentarer:

  1. Asså.......den där glassen! Måste leta upp den här i butiken, ser ju förbaskat god ut till en glassälskare som jag! Håller tummarna för Emma!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gick bra för Emma idag! Hon fick beröm av läraren för sina fina bilder :) Å glassen - ja, den får tala för sig själv..

      Radera