torsdag 14 juli 2016

Vi har blivit med stuga!

Så himla glad just nu. Vi har kollat runt lite här och var på olika stugor, mestadels i Hälsingland förstås eftersom Robban gärna vill ha sina rötter kvar däruppe. För mig spelar det mindre roll. Det är vackert där också! Som sagt, vi har kollat lite på Hemnet och kärade ner oss i en liten stuga på en plats med det fantastiska namnet HÅ. Dessvärre lyckades vi inte få till en visning när vi ville så vi fick vänta lite. Dessemellan kom det ytterligare en stuga på Hemnet i ett rätt ok område, men kändes på bild inte alls lika mysigt. Men vi åkte ändå och tittade och tänkte att vi måste ju se lite olika för att kunna ha nåt att jämföra med liksom.

Det var dötrist...

Det ville vi inte ha, så mycket visste vi direkt. Ingen myskänsla. Ingen ro. Så det kändes bra att åka därifrån igen och veta att vi inte skulle tillbaka. Krasst kanske, men verklighet.

Några veckor senare kunde vi äntligen få se HÅ, där vi så fort vi kom dit fick samma myskänsla som när man tittade på bilderna. DÄR ville vi vara! En "storstuga" om 36 kvm, och två mindre gäststugor. Dessutom några förråd och en Mulle... Ungefär sisådär 300 m från huset finns en rätt stor sjö där man kan bada om man vill, och bara 6 km till kusten vid Ljusne. Kunde det bli mer perfekt?

Så blev det förstås budgivning. En nervpirrande historia som drog ut på två dagar innan det äntligen blev klart. Vi skulle få vara i Hå! Underbart!!

Nyckeln fick vi hämta den 8 juli 2016, då blev det fullt ös, städa, möblera, planera. Så vi fick iordning riktigt mycket under första helgen, kunde till och med sova en natt i nya hjärtestället! Jag vet precis var vi kommer tillbringa semestern! *lycklig*








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar