söndag 17 juli 2016

Hejdå stugan - vi ses snart!

Då var det dags att åka hemåt igen, en väldigt effektiv och produktiv helg till ända. Vi har röjt det mesta av tomten nu, åtminstonde det man faktiskt ser från vägen. Sen finns det ännu mer kvar... Men nu kan man leka lite på tomten, spela lite badminton, boule (bocchia, eller vad man vill kalla det...) eller kanske krocket!

Snöret på bensintrimmern tog slut, men vi upptäckte att det gick precis lika bra med röjkniven när gräset ändå var så himla högt! Dessutom är det ju inte bara gräs heller. En jättemarodörväxt - rosenhallon - har tagit över en stor del av tomten. Efter lite googling har det visat sig att den tydligen är mycket svår att få bort så det kommer ju bli problem... Vi gillar den inte... Vi startar kampen nästa vecka! Återkommer i saken!

Tomten i all ära, men det har ju också varit en del att göra inomhus, vi har flyttat möbler och annat fram och tillbaka mellan Robbans mammas hus i Kilafors och stugan. Det börjar bli ganska bra, men vi är inte klara ännu. Har i alla fall köpt in mat och torrvaror så vi ska klara oss ett tag. I skafferiet finns tillräckligt med basvaror för att klara av att få för sig nästan vad som helst i matväg.

Nu har jag precis kommit hem igen, och längtar redan tillbaka. Men snart ska jag hämta mina älskade tjejer och då blir tiden mycket trevligare fram till jag ska åka till stugan igen! Puss på er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar