tisdag 26 juli 2016

Pyssel

Idag har vi varit ute hela förmiddagen, jag rensade fram plattor framför huset och Robban grävde ner elkabeln (till lillstugan) i marken. Solen stekte från klarblå himmel, och det blev riktigt svettigt, det måste jag ju säga... När jag hade lyckats få blåsor i ena handen bestämde vi oss för att åka iväg och ta ett svalkande bad. Åkte till den närliggande Järvsjön där det enligt grannar är bättre att bada än här i "vår" sjö Marmen. Hittade en liten härlig plats med halvordnat bad, det låg markduk i vattnet för att minska risk för vassväxt och sånt. Det verkade som om folk gick där och rensade med jämna mellanrum. Perfekt alltså!





Efter sol och bad åkte vi tillbaka till stugan och försökte planera vad vi var tvungna att handla för de närmsta dagarna. Skrev en liten inköpslista innan vi åkte långa vägen till Söderhamn (genom Ljusne) som är en mycket trevligare väg än E4... Gick runt litegrann innan vi åkte hemåt igen. 

Nu sitter vi här i stugan, mätta i magen efter kyckling och ugnsstekta rotsaker, och lite rött vin därtill... Vinet är förresten inte slut än, det står fortfarande ett glas framför mig. Imorgon blir det nya tag. See ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar