söndag 24 juli 2016

Baddags

Idag på förmiddagen drog Robban till Stockholm för att gå på fotbollsderby  (FYI, så förlorade Bajen...) och jag, tjejerna, mamma o pappa skulle åka iväg för att bada lite. Åkte först till ljusne camping, tänkte att där borde det finnas ett bad, men det var fanns bara en gammal brygga med en racklig stege ner i vattnet.... Ingen av oss som kände för att bada där. Gick en liten sväng bara innan vi åkte vidare.

Åkte till Vallvik istället där jag visste det skulle finnas ett havsbad, parkerade på Vallviks camping, köpte glass och gick sen vidare. Väl framme visade det sig vara ett litet men välskött ställe, med sandstrand och klippor att sola på. Helt klart ett ok ställe! Så det blev nåt dopp, låg och torkade i solen innan det var dags att åka hem o göra lite mat.

Efter maten diskade vi av och packade ihop lite innan det var dags för la familia att åka hem. Vinkade hejdå och blev plötsligt helt ensam...

Kändes konstigt men ändå rätt skönt. Passade på att duscha, sitta och lösa korsord och nu skriva här. Snart kommer Robban tillbaka och jag är inte längre ensam... Får se vad som händer imorgon. Den som lever får se heter det ju! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar