söndag 30 mars 2014

SPÖKlig söndag

Jag lovade ju att berätta vad som skulle hända idag! Jag åkte tåget från Nynäs vid halv12, mötte upp Ewa, Yvonne och Julia på Centralen. Vi gick i samlad tropp till Hamngatan och hoppade på spårvagnen som tog oss till Djurgården i det underbart vackra vädret! Vi hämtade ut biljetter och hamnade sen på O'Learys för lunch. Jag tog en Club Sandwich och ett glas vitt... två glas vitt...

En hel del uppdateringar senare (både med prat om livet och med våra telefoner i cyberrymden, Facebook och Instagram... Hahaha...) var det dags att ta sig till Cirkus där vi skulle se musikalen SPÖK! Måns Zelmerlöf, Lena Ph, Sussie Eriksson och Loa Falkman - alltså... Dom var ju helt fantastiska! Framför allt Loa, haha, helt fantastisk i sin roll som "Bernie" ;) Lite kändisspotting i publiken också; Henrik Dorsin kom och satte sig i raden ovanför oss, med sin gubbkeps på huvudet och försökte vara lite inkognito.. Det gick nog inte så bra..

I pausen blev det ytterligare ett glas vin, vi skrattade lite åt fransosen framför oss som skulle köpa en "marabou.." och fick sen lov att svepa våra glas med vin eftersom vi inte fick ta med dom in igen... Ut till spårvagnen nöjda och glada, och efter en koll i mobilen efter tågtiderna visade det sig att det var typ 4 minuter till mitt tåg skulle gå.. Så jag sa snabbt hejdå och sprang. Blev rätt sur när jag hastade nedför trapporna på Centralen och dörrarna på tåget slog igen... F*N! Blev en stunds väntan på nästa tåg, men till slut kom jag hem. Emma hade kommit hem en timme tidigare och Ronja kom några minuter senare. De packade ihop sina attiraljer och gick sen hem till sin pappa. Jag tappade upp ett varmt bad och läste klart "En man som heter Ove"... Mycket bra den med! Jag är rätt nöjd med min söndag, nu är det snart dags för att hoppa i säng, ny vecka i morgon! 

Ber om ursäkt då jag började skriva inlägget på datorn som plötsligt fick spunk (som Pippi Långstrump säger..) och inte hade lust att vara med längre idag. Så mina mobilbulder hamnade trist nog längst ner.. men så blir det ibland tydligen..! Håll tillgodo ändå! ;)

2 kommentarer:

  1. Vad sysslar jag med på bilden då? Leker gumma med krum rygg eller?

    SvaraRadera
  2. Eller så är du rädd för spöken o försöker gömma dig...:-P

    SvaraRadera