söndag 16 juni 2013

Vatten under broar del 3

Onsdag morgon var en tidig morgon. Vi hade alla bestämt att vi skulle ha en champagnefrukost eftersom det var så svårt att få ihop alla kurskamrater på en och samma kväll. Det var hela tiden någon som skulle göra något annat, vilket var synd. Men nu blev det i alla fall en tidig morgon och de allra flesta var där! Tyvärr hade vi inte vädret på vår sida, det var kallt och blåsigt så när skolan öppnade vid halvåtta sprang vi in  så vi åtminstone inte behövde frysa!

Väl inne korkade vi upp champagnen, tog tag i några jordgubbar och skålade för tre års slit!! En skum känsla att vi förmodligen inte skulle ses igen... Fast vi hade det ganska trevligt!


En utvärdering med våra lärare hanns också med, hur vi upplevt utbildningen, kurserna och så vidare, allt som ingått, hur det har fungerat, vad som inte fungerat! Det kändes bra att få berätta vad vi tyckt och tänkt, och vi har nog ganska lika åsikter allihopa.

Till våra arbeten hade vi alla gjort varsin poster, där våra arbeten presenterats lite översiktligt och förhoppningsvis lättläst. Dessa satte vi upp på väggen i galleriet så vi alla kunde se varandras arbeten. Kan inte säga att jag blev jättenöjd med vår poster, trots att det kändes bra från början. Några andra hade gjort ett sånt fantastiskt jobb med sina postrar att man blev alldeles matt.. Vi slängde ihop vår lite snabbt för att vi kom på att vi var tvungna att ha en!! ;)








Efter lite mingel var det dags för diplomutdelning, vi fick alla varsitt blått papper där det stod datum och examination från Luleå tekniska universitet, dessutom fick vi varsin LTU-nål på ett blått band runt halsen :)
Efter det var det dags för stipendieutdelning. Ett arbete skulle stipendieras med 2000 kronor - och gissa vad?!? Vårt arbete var det bästa denna vår!!! Vi fick stipendiet!!! 


Heelt galet! Så himla kul! Jag fattade knappt ingenting... Men förbannat skönt var det! Fy fan vilket avslut på dessa tre år!



Efteråt fick vi en lättare lunch i form av smörgås och kaffe, och lagom till det kom solen fram bakom molnen och det blev riktigt varmt. Satte oss ute i solen och bara njöt av situationen, att vara färdig. Att kunna prata om annat än bara skola och de olika kurserna vi gått igenom tillsammans. Jag och Miriam satt kvar sist innan vi hoppade på bussen ned på stan. Jag åkte tillbaka till hotellet där vi lämnat våra väskor under dagen och satte mig på baksidan i solen på en solstol tills de andra tjejerna var klara med den sista revideringen på sin uppsats. Det var nästan så jag somnade där i solen, det var så härligt varmt och skönt. Gick en sista vända på stan när de kom tillbaka innan det var dags att åka till flygplatsen för den sista hemresan från Luleå och Kallax flygplats.


Det var ett skönt avslut på våra tre år, nu är jag äntligen arbetsterapeut på riktigt!!! Yeah!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar