torsdag 27 februari 2014

I studion

Igår var vi i Stockholm hela dagen. Åkte vid 10 och var hemma igen vid 20.. En låång dag! Ronja och hennes kompis Linnea skulle gå själva, så de vandrade mellan Gallerian och Drottninggatan och shoppade hela dagen lång. Jag och Emma tog oss till hennes gymnasium, Kungsstensgymnasiet för att rodda i studion som hon hade bokat för dagen. Någon timme senare kom Erika tillsammans med sina modeller Sofie och Carro. Erika går sista terminen på stylistgymnasiet och behövde fixa bilder till sin portfolio, vilket blev ett ypperligt tillfälle för Emma att fixa bilder till sin portfolio. En riktig win-win situation alltså!

Mamman fick agera assistent, flytta lampor, stänga av och på lampor, stå i ljuset för att kolla skuggor, hålla reflexskärmar och försöka få modellerna avslappnade.... Ingen av dem var bekväma framför kameran, så jag fick jobba lite som värsta hejarklacken: kom igen, skratta lite, visa ditt bästa leende. Bättre kan du, kom igen!! Rör på dig, dansa! ;-) Inte så lätt att vara modell då heller, haha. Stackarna, det blev nog en traumatisk upplevelse för dom...

När vi var klara efter några timmar ville jag och Emma också kolla lite i affärerna, dessutom var vi hungriga, så det blev några timmar till. Kan lätt säga att jag somnade ovaggad igårkväll.... ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar