måndag 6 maj 2013

Danssöndag

Dags igen, dans hela dagen i söndags. Bakade ju och stod i för att kunna sälja hembakt bröd, vi hade fiskdamm och fikaförsäljning. Det var verkligen fullt ös hela dagen - och precis som vanligt på våran majavslutning så var det strålande solsken ute!! Det är ju så typiskt... Men det var rätt många där ändå tycker jag!

Danserna var blandade precis som vanligt, allt från Fjäril vingad till Bond-tema, dans kring midsommarstång och Gotländsk sommarnatt. Balett, jazz, barndans, modernt, street och allt däremellan!! Alltid lika roligt att vara med, men ibland ruskigt stressigt när det är snabbombyten från tuff street-brud till klassisk balettflicka med knut och tåskor... Då gäller det att ha tungan rätt i mun och alla pinaler på plats! Annars blir det inte bra...




Dessvärre är det inte alltid så himla lätt att ta kort under danserna, dels är det långt ifrån, sen så går det så himla fort och med min inte-så-jättebra kamera så hinner man inte alls med... Men jag försöker och det händer att jag lyckas då och då!

Gif-animation gjord i Picasion.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar