söndag 6 juli 2014

Äntligen sol!!

Fredag och solsken!! Plötsligt händer det och det måste man ju ta tillvara! Så sagt och gjort, jag åkte o köpte potatissallad, kyckling och revbensspjäll, hämtade tjejerna hemma och åkte ut till Lövhagen där vi slängde oss på den lilla bryggan för att njuta av härliga solstrålar!! Maten smakade extra gott utomhus. Med kladdiga fingrar försökte vi gå på klipporna ned till vattenbrynet för att skölja av det mesta. Att ligga där på mage och se ut på båtarna som puttrade, seglade, gled fram över vattnet fick min sommarkänsla att faktiskt vakna till liv - det känns som det var lääängesen!!
Efter ett par välbehövliga timmar i solen åkte vi hemåt för att kolla på film.

Lördagen bjöd även den på ett fantastiskt väder, sol och blå himmel!  Så vi packade ihop våra saker och drog till Grava, där vi dessvärre inte var ensamma.. Fullt med barnfamiljer över hela stranden men vi lyckades hitta en hörna där vi kunde lägga ut vår stora filt. Som tur var för oss var barnfamiljerna bara där för ett morgondopp och åkte sedan iväg i segel- och motorbåtar. Då blev det riktigt lugnt. Skulle grilla korv på engångsgrill hade vi tänkt, men den var inte samarbetsvillig och såg mest ut som en igelkott med tändstickor som taggar... ;) Till slut - med hjälp av solgrannens tidning - fick jag fyr på grillen och vi fick lite lunch i magen..!
Ett antal timmar senare var det dags att ta sig hem och Emma var röd som en kräfta på ryggen efter att ha legat på mage och läst mest hela dagen.. 

Bilderna kommer i en härlig blandning här nedanför eftersom jag bloggar från mobilen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar