lördag 12 oktober 2013

Uppsalahelg

Förra helgen var jag i Uppsala. Har inte tagit mig för att skriva om det bara... Det var nämligen dags att träffas igen, ett gäng från hela Sverige (nästan). Från Kalmar till Älvsbyn iallafall! Alltså kurskamrater från Luleå! Så nu, bättre sent än aldrig, kommer ett inlägg!

Jag tog tåget på fredagen, mötte upp Åsa, Johanna och Sandra på Arlanda först. Kramkalas och massor av prat i munnen på varann!  Sen kom Sofie och slutligen med ett försenat flyg, Kristina. Åsa hade lånat en stor bil så vi fick plats allihop. Framme hos Åsa hade hennes Johan köpt pizza till oss, så det blev nattamat och vin till långt in på småtimmarna. ..

Lördagen var planerad till max! Startade med en härlig promenad längs med slingan som gick förbi precis utanför hennes tomt. Vi fortsatte till stan och mötte upp Ingela, Ida och Sara. I följd var vi sen till Domkyrkan, Uppsala universitetsbibliotek och tittade på Silverbibeln, Uppsala slott där vi drack tvättstugegrogg... Katedralcafeet för lunch, Gustavianium och slutligen Botaniska trädgården. En fantastisk  dag, välplanerat och fyllt av skratt och massor av fånerier... Har fortfarande inte fått se alla bilder!!! (Hrm...!)

Till middag blev det soppa, vin, öl... vad man ville! Snack, stoj, lek och spel. Det bestämdes också att nästa gång vi ska ses så blir det skotertur i Lycksele... Jag har aldrig ens åkt skoter så det blir spännande!! ;) Längtar redan!

Tack allihopa för en härlig helg!! ♥♡♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar