söndag 8 september 2013

Äventyr

Jag vet inte hur det gick till egentligen, men av någon anledning bestämdes det att vi skulle cykla till Ösmo när det var dags att efterskottsfira arbetskompisarnas 40-årsdag...
Så sagt och gjort. Den cyklande festbussen startade någonstans i södra Nynäs, plockade upp en, fastnade hos nr 3, gjorde ett pumpstopp innan den försenat plockade upp nr 4 och mig, 5. På gott humör kom vi iväg där nr 3 snabbt tog täten i ett rasande tempo... Vi andra hade full sjå att hålla ordning på cykel, vägen och dessutom parera alla hästlortar som var utspridda den första biten!
En vätskepaus hade planerats in någonstans halvvägs, men klungan höll på att törsta ihjäl innan det hittades ett ställe som dög. ;)
Fast vi erkände villigt att det blev ett bra ställe till slut! Så pass att vi nästan funderade på om vi skulle ringa kockarna och få maten serverad där och då!
Denna vackra septembereftermiddag gick inte av för hackor! Helt underbart varmt och skönt!!


Eftersom det ju faktiskt är september så blir det väldigt kallt när solen försvinner bakom trädtopparna, å vi bestämde att det var dags att fara vidare. Gjorde kortare depåstopp den sista biten för att plocka några blommor till vår värdinna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar